Ново 20: Андрей Арнаудов зададе 3 въпроса в изненадващо ВИДЕО

|

Андрей Арнаудов направи изненадващо видео в профила си в Инстаграм. Продуцентът дръпна слово, което провокира любопитството с двусмислени думи.

Някои заподозряхя, че това се случва, защото бъдещето на патриотичното шоу на bTV “Фермата” все още не е ясно. А това вероятно е заради новопоявилото се шоу “Кой да знае”, което предизвиква сериозен интерес засега.

“Искам да направя много бърз и ударен лайф, в който да ви питам три неща. Тъй като с Иван обявихме, че за първи път след 25 години работа ще имаме онлайн предаване, искам да ви питам – гледате ли редовно телевизия и ако не – защо, какво точно гледате в интернет и как според вас трябва да се казва новото ни онлайн предаване, което започва много скоро”, каза Андрей, а думите му веднага предизвикаха реакции.

“Когато един човек ми каже на 30-тата секунда, че не гледа телевизия, за мен това означава, че той със сигурност гледа телевизия абсолютно всеки ден, минимум два часа, даже е зверски пристрастен към нея”, добави Андрей.

Явно много скоро Иван и Андрей ще изненадат с нов проект, за който обаче все още не издават почти нищо, освен, че ще бъде в онлайн пространството, пише show.blitz.bg