Условия за ползване

Магазин А1 ви дава възможност да използвате съдържанието на неговия интернет портал, което е регулирано от настоящите Условия за ползване и са валидни за цялото съдържание, страници, услуги, които са собственост на Магазин А1. С използването на интернет портала на Магазин А1, неговите страници, съдържание и услуги, се счита, че потребителите са запознати по всяко време с настоящите Условия за ползване и че ги разбират и приемат напълно.

Задължения на потребителите при използване на портала

С приемането на тези Условия за ползване, потребителят приема и се съгласява, че услугите и съдържанието на Магазин А1 ще включват реклами, различни известия и подобни съобщения от Магазин А1.

Промяна на съдържанието на портала и услугите

Магазин А1 си запазва правото да променя, премахва каквото и да е съдържание на портала и услугите без задължение за предизвестие. Магазин А1 не носи отговорност за щети, причинени от тези промени.

Защита на поверителността на данните

Уебсайтът Магазин А1 зачита поверителността на своите посетители. Данните за посетителите не са достъпни за трети лица, освен в случаите, предвидени от закона.

Връзки към други уебсайтове

Някои от връзките на уебсайта Магазин А1 водят до уебсайтове и услуги на други източници на информация . Магазин А1 по никакъв начин не носи отговорност за съдържанието на тези страници и услуги.

Коментари

Редакцията на Магазин А1 не носи никаква отговорност за коментарите и споделянията в социалните мрежи, тъй като те се генерират чрез Facebook, Twitter и други и за тях важат правилата и условията на социалната мрежа.