Денислава Велкова и Мартин Елвиса влизат в любовно риалити (видео)

|

Първите гости в подкаста са добре познатите на зрителите на “Един за друг” – Криси и Арти от сезон 4. Те ще разкажат за първите си впечатления от новите двойки. Вторият епизод на “Един без друг” ще събере Мартин Николов – Елвиса и Денислава в едно студио за първи път след “Игри на волята”, въпреки противоречията помежду им след края на формата. В коментарния епизод ще участва и певицата Роксана, която ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити.

В “Един без друг” двойките от сезон 5 ще се явят на поправителен при Денислава, която ще провери какво са научили от участието си във формата. Те ще дадат първото си онлайн интервю в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на всеки епизод на “Един за друг” в ефира.

„Развълнувах се, когато разбрах за възможността аз да водя подкаста на “Един за друг”. Върна ми най-хубавите спомени, а с участниците ще се потопя отново в предаването. Ще мога да го изживея за втори път. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме. Дори и двойки, които имат проблеми е добре да преминат през формата, защото научават дали могат да бъдат един за друг или са по-добре един без друг“, сподели Денислава при гостуването си в “Събуди се” по NOVA.

Премиерните епизоди на “Един за друг” започват на 14 и 15 февруари от 20:00 ч. по NOVA. След това ще продължи да се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Най-позитивното предаване ще предизвика силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в преследване на победата и награда, която може да достигне до 100 000 лв.