Станислав Балабанов: Радостин Василев е предател веднъж – предател за цял живот

|

“Радостин Василев е предател веднъж – предател за цял живот. Това е проблем на “Продължаваме промяната”. Заради такива като Радостин Василев те елиминираха качествени експерти и личности, които вече не са част от тяхната политическа формация”.

Това заяви в кулоарите на Наодното събрание Станислав Балабанов от “Има такъв народ”.

Според Балабанов това, което Кирил Петков говори е под формата на обикновени лъжи.

Припомняме, че вчера съпредседателят на ПП каза, че политици от коалицията ПП-ДБ са били записвани: “По време на работни срещи в Народното събрание и нашите офиси; по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет, срещи в парламента и записи както на хора от ПП, така и на хора от ДБ”.

Той добави, че в основата седи Радостин Василев, който е инструмент в ръцете на службите и завладяната държава, с цел дестабилизация и провал да се състави правителство.

“Като инструмент са използвали емоционално нестабилен политик, който се разследва от прокуратурата. Той поиска от нашата парламентарна група имунитетът му да бъде запазен, а сега е ядосан, че не е бил предложен за министър на спорта в новия кабинет. Това го доведе до емоционална нестабилност”, обясни Петков.

“Това е нечистоплътен акт от страна на Радостин Василев, който е използвал за негови собствени цели. Губим време на обществото с поредните глупости, които ще наблюдаваме в публичното пространство”, допълни Станислав Балабанов.