Скандалът не спира! Златка бръкна в раната на Благо, заплаши го с най-милото му, а Николета…

|

Бившата футболна половинка Златка Райкова побесня срещу бащата на детето си Благой Георгиев и каза неща за личния им живот, които преди това премълчаваше.Повод за това стана гостуването на Благо в предаване на bTV, в което той и майка му я засегнаха. Блондинката бе подтикната от свои фенове да каже неща, които по думите й умишлено е премълчавала.Златка първо разкри, че Георгиев не е в никак добро финансово положение и че е трябвало тя да издържа семейството и детето им.

“Издръжката на децата и частното училище на дъщеря му ги плащах аз. Кредитите и заемите му ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите съм поемала аз. Не спях и работех. Нямам думи колко съм обидена. Не спях, а работех, за да ги издържам”, заяви Райкова, след което размаха пръст на Благой и го заплаши да му вземе най-милото – детето им Благойчо.”След това, което се случи днес, той ще вижда детето ми само чрез съд”, заяви Златка, с което бръкна дълбоко в раната на футболиста – това, че не може да вижда сина си от руската танцьорка Есмер.

На фона на екшъна между двамата влюбени дойде интересен коментар от страна на старата приятелка на Златка – Николета Лозанова, която подкрепи родителите на Благо в атаката срещу Райкова и определи думите им като “много проницателни”. По-късно Благой Георгиев изтри поста си в “Инстаграм”, а с това и думите на Николета.