Ники Кънчев се сравни с високосна година

|

Любопитно сравнение направи със себе си водещият на “Стани богат” Ники Кънчев, пише “България днес”. Той започна вчерашното предаване по bTV с думите:

“Привет на всички в този така впечатляващ 29-ти февруари. Случва се веднъж на 4 години, за разлика от мен, който се появявам веднъж на 10 години. Но пък дойда ли, няма отърване от мен”, пошегува се Кънчев.

“Тук съм, за да споделям любопитни факти, като например този, че в Шотландия има закон, който позволява на днешния 29-ти февруари жена да предложи брак на мъж”, продължи във весело настроение Ники.

Предаването започна с въпрос за 10 хиляди лева, до който бе достигнал 18-годишният бъдещ лейтенат от Айтос Димо Стоянов.

Коя историческа личност е създала над 550 картини и е автор на съчинението “Рисуването като развлечение”? Отговорите бяха – А: Джордж Вашингтон, В: Ото фон Бисмарк, С: Уинстън Чърчил и D: Шарл дьо Гол. С помощта на Николай, негов приятел от публиката, Димо маркира D и сгреши. Верният отговор се оказа С.

Следващият участник, който седна на стола на богатството, бе Златко Златков.

Той работи в поземлената комисия в град Златарица. Също така обича да пее в пиано барове. Златко достигна на въпрос за 5 хиляди лева: Независимостта на коя държава става факт в резултат на Закона Тайдингс-Макдъфи от 1935 г.? Отговорите бяха – А: Алжир, В: Панама, С: Филипини и D: Катар. Златков не знаеше и се отказа с 3 хиляди лева, а верният отговор бе Филипините, който той бе маркирал вече извън играта.

На третия участник за вечерта Преслав Димитров му предстои сватба. Той е управител на малък семеен бизнес в областта на строителството. Преслав стигна до въпрос за 1500 лева, но на него ще отговаря утре.