Нана Гладуиш напуска “Съдебен спор”

|

За последните 10 години Нана Гладуиш се утвърди като едно от любимите телевизионни лица у нас. Откакто обаче й назначиха заместничка, феновете са бесни.

По-лошото е, че по всяка вероятност Нана ще напусне завинаги “Съдебен спор”. Водещата е взела трудното решение да се раздели със “Съдебен спор” по собствено желание, пише HotNews.bg.

“Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на “На кафе” с друго лице”, коментират в медийните среди. Поради тази причина към момента Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват.

Това обяснява появилата се неотдавна в ефира на “Съдебен спор” Десислава Тасева. Новата блондинка в продукцията е радио водеща от радио “Веселина”. Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя заяви: “По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно”. Приставът пък пожела на Тасева само успехи занапред.

След като Нана се завърна, очакванията заместничката да си тръгне не се оправдаха. Това потвърждава информацията, че коронната водеща на “Съдебен спор” ще се оттегли, но няма да е изведнъж, а постепенно. Най-вероятно докато Тасева бъде приета от зрителите.