Лена Бориславова вкара сестра си в политиката (СНИМКА)

|

Изчезналата Лена Бориславова изплува от небитието и преди дни цъфна на предизборна акция в градинката на Народния театър в София. Оказа се, че тя е вкарала в редиците на „Промяната“ и своята по-малка сестра Маргарита.

Двете заедно водили предизборна акция в центъра на София с други приближени до Бориславова, макар 32-годишната адвокатка да не е кандидат за депутат на предстоящите на 2 октомври парламентарни избори. Лена не се включи в националната обиколка на Кирил и Асен с прословутия им автобус.

Лена Бориславова вкара сестра си в политиката (СНИМКА) - 2

Сестра ѝ, която пък е лекарка в болница в Париж, изненадващо е хвърлила престилката, за да помага на кака си у нас. Маргарита уж емигрирала за постоянно преди по-малко от година във френската столица, защото не била доволна от условията на труд и заплащане в софийските болници, но като нищо може да е променила решението си и да последва примера на сестра си да се впусне в политиката.

Междувременно Мирослав Иванов, който май е годеник на Лена, отново ще се бори за място в парламента и е погълнат от кампанията си, като основно прекарва време в родния си Ямбол, където е и водач на листата на ПП. Негови съграждани издават, че майка му Димка дейно се включвала в кампанията му и редовно била засичана да кръжи около офиса на партията в града.

Половинката му Лена обаче не е стъпвала там от пролетта. Неотдавна се разбра, че именно родителите на Миро са били против връзката му с Бориславова да продължава след скандалните клипове, на които Кирил Петков бърка под полата ѝ по стълбището на столична кооперация. Допреди това тя била страшно близка със свекърва си, с която дори неведнъж пътували по женски на екскурзии с цел разтуха и забавление в чужбина.