Жена осинови болно момче, което никой не иска! Ето как изглежда само след година от осиновяването!

|

Сега ще се потопим в една история, която е изумила цял свят. Става въпрос за жена и нейното желание да осинови болно момче. Дори лекарите не давали много надежди за него. С много любов и надежда обаче, нещата се получават.

Жената се казва Присила Морс и е от Щатите. Един ден в социалните мрежи вижда публикация за болно дете, което никой не иска да осинови. Той тъкмо е навършил 7 години, но през повечето време е бил по болници.

Момчето страда от церебрална парализа, сколиоза и цялостно и много сериозно забавяне на развитието. От кратката информация в поста разбира, че родителите му почти не са му давали храна, не са му обръщали никакво внимание и направо са го игнорирали.

Към този момент Присила има две собствени деца и още едно осиновено. Започнала да обмисля новото осиновяване. Просто не и дало мира, а и знаел, че в сърцето и има достатъчно грижи и любов и за него. Няколко дни по-късно, Присила и нейният съпруг са в центъра за осиновяване.

Когато се срещнали с момчето на име Райън, той бил в ужасяващо състояние – като скелет.

Разказват, че буквално нямал изградени мускули. Толкова е бил слаб. Тя не можела да си представи, че някой родител е допуснал това да се случи. Нещо трябвало да се направи спешно.

Водят го в клиниката Вандербилт в САЩ. Там хранят детето със специална сонда и капкомери. Две седмици непрестанно лечение. Чак тогава е възможно момчето да се заведе при новото си семейство.

Само след година теглото на момчето се е нормализирало. Запончал да се учи да говори. Като цяло постигнал много успехи в развитието си. Най-важното обаче е, че е започнал да се усмихва и да се радва на общуването си с други деца.

Майка му разказва, че вече почти не плаче.

Ето това могат да осигурят любовта, грижите, усилията на съвестни родители.