Ицо Хазарта: Ще видите още записи

|


Кадър: bTV

Направихме експертиза с помощта на експерти, има сериозни неща, които се набиват на очи. Тези записи са с много лошо качество. Те са били с отлично качество, рязани и лепени са. Нарочно е направено качеството да бъде смъкнато.

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, в предаването “Лице в лице” по bTV.

“Целта – следващите 20 дни публиката да бъде залъгвана със записи с лошо качество. За да може последните дни преди изборите да се появи фалшив запис, но хората свикнали с лошото качество и ще чуят и него. Този запис цели да съсипе окончателно това, което се опитваме да направим. Те третират българското общество като аквариум с рибки, на което пускат храна. Само, че българското общество не е аквариум с рибки”, каза Петров.

На въпрос кои са “Те”, той отговори: “Това са хората, които 30 години управляват, но подозирам хора, които отказват вашите интервюта”.

“В този запис се чуват изрязани изречения. Такива части от разговора има. Асен Василев казва “вероятността да стигнем 3 млн. е много” и е отрязано. Всъщност казва “вероятността да стигнем 3 млн. е много малка”, обясни той.

“Всеки трябва да си зададе въпроса къде е този неофициален кеш, за който се говори в записа? Аз имам 14 билборда в страната. Моите колеги от “Възраждане” имат по толкова само в един квартал. Къде е неофициалният кеш”, пита Петров.

“Когато се срещам с хората, повечето не искат да питат, а искат да кажат. Питат за грешките. Аз съм скептичен за грешките, бих ги нарекъл слабости. За две години и половина не можахме да обясним частица от ада, през който преминахме”, добави той.

“Критикувал съм Кирил Петков. Когато беше неговото правителство трябваше да каже с 60 депутата не мога да бъда цар, аз не мога дори да си сменя охрана. Не мога да сменя регулаторите, службите. Това беше голяма грешка. Може би трябваше да кажа какво се случи за тези 2 години и половина. На мен от ден едно в парламента ми бяха зачислени няколко души, които вървят зад мен в парламента и стоят пред дома ми. Вървят зад мен и ме провокират. Тези хора открито се присмиват на мен и моите колеги, защото знаят при кой е истинската власт. 2 години тези хора извършват клеветнически кампании”, каза още Христо Петров.

По думите му една от причините ПП-ДБ да губят гласове е управлението с ГЕРБ и ДПС.

“Ако не се беше случило ние нямаше да загубим тази подкрепа. Но щяхме да имаме служебно правителство, което щеше да сключва договор като Боташ, да създава частни детски болници. В противен случай управлението отиваше към Съветския съюз”, отбеляза той.