Бременна ли е Ралица Паскалева? СНИМКИ от “Капките” усъмниха зрителите

|

Още по средата на новия сезон на “Капките” зрителите започнаха да се чудят дали случайно Ралица Паскалева не е бременна за втори път. От известно време насам тя залага само на широки дрехи, дори и при участията си в шоуто за имитации.

Това беше особено видно на финалния концерт на живо, а мнозина вече са убедени, че Ралица чака второ дете. Чаровната актриса отново заложи на широки дрехи – даже доста широки и внимаваше много какви действия извършва на сцената. Макар в клипа на “А дано, ама надали” Михаела Филева да е облечена с тесни роклички, къси гащи и прилепнали тоалети, стилистите на шоуто заложиха на широко сако и тениска за имитацията на водещата на “Игри на волята”.

С колегата си и добър приятел в живота Димо Алексиев се оказаха много приятна изненада на култовото шоу за имитации. На финала обаче Ралица вече нямаше как да скрие и вече леко понаедрялото си коремче. Потвържденията идват от кадрите.

Припомняме, че Ралица и Теди Салпаров имат един общ наследник – Максим, който вече е на пет годинки, но очевидно са решили да му подарят братче или сестриче в най-скоро време.

Въпреки че не разкри официално дали носи бебе в утробата си, Ралица се раздаде на макс на сцената на “Капките” по време на всичките си изпълнения и успя да впечатли дори и най-упоритите скептици. Двамата с Димо бяха фаворити на публиката до края.