Борисов: Спортният министър да си подаде оставката незабавно

|

“Първа точна от дневния ред на депутатите бе именно гласуването по вода на недоверие. Очаквано той не мина.

Вътрешният министър Калин Стоянов не трябва да си подава оставката. Спортният министър трябва да си подаде оставката незабавно, защото нагнетяваше напрежението”.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание (НС).

Припомняме, че малко по-рано съпредседателят на “Продължаваме промяната” (ПП) Кирил Петков поиска оставката на Стоянов и президента на БФС Борислав Михайлов.

“Преди това трябва Борислав Михайлов да си подаде оставката, незабавно!”, каза Борисов, който още вчера отправи подобен призив.

“Терзиев, който позволи да се съберат агитките на мирен протест – как така ще събираш враждуващи агитки на мирен протест? Заради един, да не го нарека Борислав Михайлов с най-обидните думи, в София се проля кръв и Терзиев го разреши това нещо. Вследствие на което, тези провокации нямаше как да се подминат”, каза още той.

“И най-интересното е, че в 7.30 часа, когато София гори, получавам имейл за среща от кмета на София. В 7.30 часа – вместо да си гледа града, той ми пише имейл. С останалите не искам да се занимавам с лъжите им”, посочи Борисов по повод писмото, което новоизбраният кмет на столицата изпрати го лидера на ГЕРБ.