Битката приключи: Ето кой печели финала и голямата награда в “Игри на волята”

|

Броени часове преди големия финал на “Игри на волята” стана ясно и кой е големият победител. Едва ли ще учудим най-верните зрители на формата, които следят развоя на събитията в него още от ден първи. Е, големият победител тази вечер ще бъде Иван Рълев, а веднага след него на почетните второ и трето място ще застанат Момчил Василев и Мартин Николов.

Още от самото начало Рълев, който по професия е зъботехник, показа отлична комбинативност – физическа и психическа издръжливост, които нямаше как да не го доведат и до финалния етап в играта. Въпреки че до последно той виждаше сериозна конкуренция в лицата на останалите финалисти.

Амбицията на Мартин да спечели формата пък, се оказа недостатъчна и той ще се задоволи с третото място, при все, че ден преди големия финал контузи сериозно и ръката си. И на практика елиминира Денислава с една ръка и наказания, каквито малко преди това не бяха позволени на нейната майка Виолета – отново в дуел срещу Мартин.

Веднага след Рълев, Момчил и Мартин, почетните четвърто и пето място заемат съответно – Мастагарков и Дунев. А как точно ще се стигне до там, ще разберете само след няколко часа, още тази вечер по време на големия финал.

“Рълев би бил най-заслужил победител, справи се блестящо по време на цялата игра”, гласи един от многото коментари за играта в социалните мрежи. А още много реакции като тази не липсват. Как ще реагират останалите претенденти за голямата награда на този развой, скоро ще стане ясно.

Източник: novini.bg