Туристка, останала без дрехи, с часове рови из планина от загубени куфари

|

Tуристка, останала без дрехи след полет от Торонто до Лондон с авиокомпанията Air Canada, трябваше три часа да рови из планина от забравени куфари на летището, за да намери багажа си.Според публикацията служители на авиокомпанията по погрешка са изпратили чантите на 35-годишната Лори Харито (Lori Harito) на грешен полет. В резултат на това, когато жената кацнала на Хийтроу, тя не могла да намери багажа си на лентата.

За да намери нещата, пътешественичката се обърнала към служители на летището и те обещали да й се обадят.

Въпреки това цяла седмица никой не се свързал с жената. През това време, според Харито, тя трябвало да похарчи много пари за дрехи, тъй като нещата, от които се нуждаела, били в изгубения куфар. Тогава тя решила сама да отиде на летището, за да намери багажа.

„За да разберете мащаба на хаоса, който се случваше в терминала, мога само да кажа, че имаше много повече хора, които са загубили багажа си, отколкото пътници с куфари“, каза туристката.Тя също така отбеляза, че „в продължение на три часа тя трябвало да рови из планина от изоставени чанти без резултат.

В резултат на това Air Canada изпрати на пътничката 60 долара компенсация за изгубения багаж. В същото време, както отбеляза жената, тя плати 75 долара само за регистрацията му на канадското летище.