Жена ,,затворена’’ в тялото на 11 годишно дете

|

Шона Рей е висока само 1, 16 м.- ръст. Нейната височина съответства на единайсет- годишно дете. Причината за това е нейното заболяване, а именно раково заболяване на мозъка, което е открито още в ранна детска възраст. След последвало лечение заболяването й преминало в етап на ремисия. Именно от това растежът й спрял. Приложената й химиотерапия ,,приспала’’ хиповизата й в периода на растеж, което означава, че оттук-нататък младата 22 годишна жена няма да порасне повече.
,,Въпреки, че няма как да порасна повече, моето желание е хората да започнат да се отнасят към мен като голям човек. Старая се да имам самостоятелен живот, без помощта на родителите си, с мъж до себе си и всичко, което една нормална жена притежава’’.
В опит да извоюва пълноценен живот към себе си, тя се регистрира в платформа за запознанства. По думите й направила тази стъпка, защото преди това попадала само на тотално неприятни типове.
В същото време родителите й коментират със сълзи на очи нейното състояние:
,,Ще трябва да се бори с това до края на живота си. Единственото нещо, което мога да направя е да я подкрепям във всичко’’, сподели майка й.