Валерия и “Ергенът” Евгени изненадаха всички

|

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха популярни покрай риалити формата “Ергенът”, май не само, че още са заедно, напук на слуховете, че всичко е било за пред камерата, но и предприеха нова, много важна крачка в отношенията си.

Двамата вече живеят заедно и мнозина допуснаха, че до Нова година вероятно ще съобщят и друга хубава новина. От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят един дом в Пловдив по предложение на Евгени, който е от доста заможно семейство и може да осигури достатъчно охолен живот на жена си.

За момента двамата живеят в палата на родителите на Евгени, но са на отделен етаж. И по-любопитното в случая, за което вероятно тепърва ще валят потвърждения, е в какви ли отношения са Валерия и Светла Генчева, майката на Евгени, към днешна дата, при все, че по време на шоуто между двете се усетиха явни искри на напрежение.

И за да е изненадата пълна, наскоро Валерия споделила, че изобщо не ревнува половинката си.

“Изобщо не ме интересува къде ходи Евгени и кога ще се прибира”, казвала тя, придавайки си вид на много уверена и демократична жена. Самият Евгени пък, в интервю, на същия въпрос, потвърждава казаното с добавката, че Валерия дори не го разпитва какво е правил и с кого, когато не са заедно, пише Crimesbg.com.

Според информациите обаче, Евгени вече много искал да има деца, но на какво мнение е евентуалната бъдеща майка Валерия, тепърва ще става ясно.