След 20 години и 2 деца най-накрая ще има сватба

|

Те са едно слънчево и готино италианско семейство, което вече дълги години е превърнало България в свой дом. Въпреки че вече от 20 години живеят заедно и имат двама прекрасни сина, едва сега познатият ни от Биг Брадър 2 чаровен италианец Лео Бианки и неговата половинка Лучия ще минат под венчилото.

В предаването “На кафе” двамата разказаха пред Гала за вълнуващото начало на връзката им, за живота им в България и за планирането на предстоящия празник на тяхната дългогодишна любов.

Лео и Лучия се запознават през лятото на 2004 година в Италия. Тогава той пее в група, а тя пък танцува хип-хоп.

“От цялата група, единствената, която ми направи впечатление, беше точно Лучия”, спомня си Лео. Той първоначално не се представя много добре пред нея, защото решава да се изфука, показвайки ѝ негова снимка с рапъра Ice Cube. Следващият ден обаче носи и нови впечатления, които в крайна сметка водят до началото на тяхната връзка.

Лучия прави жест в името на любовта им и се мести с него в България. Въпреки че това е една голяма крачка, тя казва за това нейно решение “Едната голяма част от това решение аз я взех за себе си, нe го направих, защото той искаше да дойда – напротив”, споделя бъдещата булка.

Лео планирал да направи романтичното предложение за брак на концерт на Ерос Рамацоти, с когото се познават, тъй като италианската музикална звезда често идва в ресторанта му, когато е в България. Рамацоти обаче го посъветвал да не прави така, защото това вече е изтъркано. Вместо това Лео пада на едно коляно по време на шоуто на популярен комик в Италия, с когото се е уговорил предварително за предложението.

Двойката ще сключи брак в приказно красив замък близо до родния им град в Италия. Лучия се занимава с цялата организация, пише Edna.bg.

“Има много България в нашата сватба. Поръчали сме мед от рози”, споделя също Лео.