Нови разкрития за екзекуцията на Къро! (видео)

|

Луксозното предградие Констанция в Кейптаун е разтърсено в четвъртък сутринта от вестта за убийството на Красимир Каменов – Къро, жената, с която той живее на семейни начала, тяхната икономка и бодигард.

Сцената като от холивудска криминална продукция се разиграла на улица „Евъргрийн“. Килърите стреляли по автомобила, с който Къро и неговите приближени излизали от дома си. След стрелбата колата се забила в порта на съседен имот, пише “Телеграф”, позовавайки се на местни медии.

На кадри от мястото на екзекуцията може да бъде забелязана разбитата дворна врата.

Полицейски екипи незабавно се отзовали на местопрестъплението и блокирали улиците на елитния квартал. Облечени в бели гащеризони с качулки криминалисти претърсваха с часове за улики под зоркия поглед на местните жители.

„Не чух изстрели. Беше тиха сутрин и когато излязох навън, видях полицията и разбрах, че има множество жертви“, коментира съсед на Къро.

Разследващите потвърдиха, че са загинали четирима българи, но към момента няма задържани за престъплението. Местната полиция призова гражданите да помогнат с информация, която да помогне за разкриването на извършителите.