Новата Мис България се оказа с неясно гражданство, име и възраст (документ)

|

Изваден документ от Българската федерация по спортни танци показва, че гражданството на новата ни Мис България Елизабет Кравец не е българско, пише 19min.bg

Освен него, вероятно е сменено и името й, гласи информацията. Както знаем най-красивата българка за 2023-та беше представена като Елизабет на конкурсите Мис Варна и Мис България, които спечели, а и в този документ се вижда, че всъщност е Елизавета Кравец.

Журналистката Ирина Иванова откри още пробойни в данните, които бяха представени официално за най-хубавото момиче в страната тази година: “Ако сега е на 17 или на 18, как може през 2019 г., когато също е участвала в конкурса Мис Варна – на снимката с черния бански на звездички – да е била на 16??? Така пише в текста под снимката й с банския. Променила си е възрастта ли? Тогава или сега?

Мира Матева, която организира конкурса във Варна тази година, пък казва, че момичето живее във Варна от 10 години. На един от скрийншотовете по-долу, където четем, че Елизавета Кравeц е новото лице на Мол Варна, пише, че на конкурса Мис Варна 2019 тя е спечелила титлата Мис Интернет Варна 2019 и че от 3 години живее във Варна, т.е. от 2016.

Поправете ме, ако греша, но от 2016 до 2023 г. са изминали 7, не 10 години. Момичето, че е красиво, е красиво, но ако може някой да изясни тези дребни подробности ей така, за да не е всичко пак някакво мазало от полуинформация. За едно и също момиче ли става въпрос? Ако вярвам на очите си – да”.

На всичко отгоре, невярна се оказа и информацията, че момичето с неясно име и възраст, а вероятно и гражданство, НЯМА да участва на Мис Свят, както беше обявено. Там ще бъде също варненка, но Кристияна Йорданова, на 25 г. Тя спечели това право още през декември миналата година.